top of page

Selskaber på Le Saint Jacques

 

På restauranten er det muligt at afholde selskaber på op til ca. 40 personer og alle reservationer til mere end 9 personer betegnes som et selskab.


Til selskaber forsøger vi at have mest muligt planlagt i forvejen. Menuen aftales altid i forvejen. Reserveres der til mere end 12 personer beder vi om at drikkevarerne aftales i forvejen.

 

Menuen sammensættes fra à la carte-kortet.

 

 

 

 

 

 

Selskaber på 11 til 24 personer

  • Det største bord der kan laves i restauranten giver plads til 16 personer (et par ekstra gæster kan klemmes ind). Har man brug for mere plads, er der mulighed for at leje hele restauranten.
     

  • Menuen skal bestilles i forvejen senest 4 dage før. Samme menu til hele selskabet. Der tages selvfølgelig tages hensyn til eventuelle religioner, vegetarer, allergikere og lignende hvis dette er aftalt i forvejen.

Store selskaber - halv restaurant ca. 25 til 45 personer / helrestaurant op til 80 personer

  • Menuen skal bestilles i forvejen senest 7 dage før. 

  • Samme menu til hele selskabet. Der tages selvfølgelig tages hensyn til eventuelle religioner, vegetarer, allergikere og lignende, hvis dette er aftalt i forvejen.

 

  • Restauranten kan deles i 2 så man kan holde selskab i enten halvdelen. Minimumsprisen for halvdelen af restauranten er til frokost kr. 35.000 og til aften kr. 38.000. Ønsker man hele restauranten for sig selv er prisen til frokost kr. 70.000 og kr. 76.000 til aften.

 

bottom of page