top of page

Frokost 12.00 – 15.00 (14.30 om søndag)
Aften 18-00 – 22.00 (Mandag til lørdag)
Søndagsaften, se separat menu
Forretter
Røget laks à la Daniel Letz
kr 155
Stegt kammuslinger, selleri og sauce Normande
kr 195
Foie gras terrine
kr 195
Omelet med skinke & ost eller dagens grønt
(Kun til frokost)
kr 105
Chèvre chaud med salat & oliventapenade
kr 145
Hovedretter
Dagens fisk
kr 265
Rørt tartar med salat, pommes frites & sauce tartare
kr 225
Steak frites med sauce tartare
(kun til frokost)
kr 235
Stegt og confiteret due, karl johan puré, skorzonerod og sauce Chasseur
kr 355
Boeuf Bearnaise med pommes frites
(Kun til aften)
Kr 255
Side orders
Mixet grøn salat
kr 40
Salat med syltede tomater, oliven & comté
kr 55
Pommes frites med sauce tartare
kr 45
Desserter & ost
Dagens is
kr 95
Crème brûlée med sorbet
kr 115
Tærte "Bourdaloue". Pære, mandel og vaniljeis.
kr 135
5 franske landoste
kr 155
* informér venligst personalet om allergener
**Bemærk at der opkræves gebyr på ikke europæiske betalingskort og firmakort
Søndagsmiddag
på Le Saint Jacques
17.00 - 22.00
3 retter 325 kr
Forret, hovedret & dessert
Vælg mellem:
Forretter
Dagens forret
Røget laks á la Daniel Letz
Hovedretter
Dagens fisk
Boeuf Béarnaise med pommes frites
Desserter
3 Franske landoste
Crème brûlée med sorbet
Side orders
Mixet grøn salat
kr 40
Salat med syltede tomater, oliven & comté
kr 55
Pommes frites med sauce tartare
kr 45
bottom of page