• DL_Logo_UT
  • Facebook Social Icon
Le Saint Jacques på Facebook

Restaurant Le Saint Jacques

Sankt Jakobs Plads 1

2100 København Ø
Tlf: +45 35 42 77 07 ml. 15 -18
restaurant@lesaintjacques.dk

Åbningstider:

Frokost: 12.00 - 15.00 (lør: 12.00 - 16.00)

Aften:  18.00 - 22.00  (søn: 17.00 - 22.00)

x

 

Selskaber ud af huset

 

Restaurant Le Saint Jacques leverer til selskaber som receptioner, buffeter og middage ud af huset.

Maden kan afhentes, klar til servering, på restauranten, eller blive leveret. Med eller uden kokke og tjenere.

Herunder kan du se det aktuelle udvalg af kanapéer. Sæsonens retter til sammensætning af en tallerken-serveret selskabs-menu og Le Saint Jacques buffet.

 

 

 

 

 

 

Kanapeérne er ved afhentning anrettet på fade og klar til at servere.

  • Minimumsbestilling: 40 personer á 5 stk. pr. person (med mindre de bestilles som supplement til en buffet eller selskabsmenu)

 

Selskabsmenuen

  • En eller flere kokke samt tjenere er som udgangspunkt påkrævet til selskaber med en tallerkenserveret selskabs-menu.

  • Prisen pr. kok er kr. 450,00 ekskl. moms i timen (her er inkluderet aftentillæg, transport, feriepenge etc.)

  • Prisen pr. tjener er kr. 350,00 ekskl. moms i timen (her er inkluderet aftentillæg, transport, feriepenge etc.)

  • Alternativt kan maden afhentes på restauranten. Det kræver dog, at man selv anretter samt færdiglaver/luner de varme retter.
    Alt efter hvilke retter der er bestilt, er der mere eller mindre arbejde forbundet med dette.

 

Buffeten er en kold buffet anrettet på fade klar til servering.

  • Til selskaber, der inkluderer en kok, er det muligt at justere et par enkelt retter, så buffeten kan serveres med lune hovedretter.

  • Minimumsbestilling: 20 personer
     

 

Menubestilling senest 8 dage før

 

Le Saint Jacques

Selskabsmenu

 

Forretter & mellemretter 

Pâté de Campagne // kr 115

Røget laks Daniel Letz // kr 115

Morkler farseret med kammusling, spinat & muslingesauce // kr 145

Foie gras terrine med syltede valnødder // kr 145

Stegt foie gras med rødbedesalat & hindbærsky // kr 145

Chevre Chaud med oliventapenade // kr 120

Escargots Provençale // kr 105

Kartoffel-porresuppe med oksehale // kr 110
 

 
Hovedretter
Kalvemørbrad med estragonsauce -// kr 245

Dagens fisk // kr 225

Perlehøne farseret med Karl Johan svampe & sherry sky // kr 210

Lammeculotte med artiskok, aubergine & sauce med oliven // kr 205

Boeuf med sauce a échalote & pommes Sarladaise // kr 215


Desserter & ost

5 franske landoste // kr 125

Crème brûlée med solbærsorbet // kr 95

Citrontærte med vaniljeis // kr 110



 

 

 

Le Saint Jacques
Canapéer

 

Parmaskinke med chutney: kr 28 pr. stk

Foie gras terrine med hyldeblomstgelé: kr 35 pr. stk.

Krabbesalat: kr 35 pr. stk.

Røget laks Daniel Letz: kr 28 pr. stk.

Pâté en croûte: kr 28 pr. stk.

Emmentaler med blomkålscreme: kr 28 pr. stk.

Ristede rejer med wasabicreme: kr 30 pr. stk.

Brislet med ørred- eller lakserogn: kr 32 pr. stk.

Oeuf Mimosa: kr 30 pr. stk.

Kammuslingetartar med basilkum & safran: kr 38 pr. stk.

Anderillette med cornichoner: kr 30 pr. stk.

3 slags petit four: kr 45

 

Le Saint Jacques
Buffet

 

Røget laks Daniel Letz

Chaud froid af torsk med urter & macadamianødder

Okse-carpaccio med parmasan

Parmaskinke med chutney

Foie gras terrine med hyldeblomstgelé

Anderillette med cornichoner

Kalveculotte med sauce verte & peber

Poulardsalat med kapers & rygeost

3 salater

4 franske landoste

Chokolademoussekage med coulis & frugt efter årstiden

 

Pris pr. person: kr 495