• DL_Logo_UT
  • Facebook Social Icon
Le Saint Jacques på Facebook

Restaurant Le Saint Jacques

Sankt Jakobs Plads 1

2100 København Ø
Tlf: +45 35 42 77 07
restaurant@lesaintjacques.dk

Åbningstider:

Frokost: 12.00 - 15.00 (lør: 12.00 - 16.00)

Aften:  18.00 - 22.00  (søn: 17.00 - 22.00)

x

 

Selskaber ud af huset

 

Restaurant Le Saint Jacques leverer til selskaber som receptioner, buffeter og middage ud af huset.

Maden kan afhentes, klar til servering, på restauranten, eller blive leveret. Med eller uden kokke og serveringspersonale.

Ved bestilling af en buffet eller en 3 eller 4 retters selskabsmenu, til minimum 40 personer er det nødvendige antal kokke ved arrangementet inkluderet i menuprisen.

 

Herunder kan du se det aktuelle udvalg af canapéer. Sæsonens retter til sammensætning af en tallerken-serveret selskabsmenu og Le Saint Jacques buffet.

 

 

 

 

 

 

Canapeérne er ved afhentning anrettet på fade og klar til at serverer.

  • Minimumsbestilling: 40 personer á 5 stk. pr. person
    (med mindre de bestilles som suplement til en buffet eller selskabsmenu)

 

Selskabsmenuen: En eller flere kokke er som udgangspunkt påkrævet til selskaber med en tallerkenserveret selskabsmenu.

  • Levering og løn til kokken er inkluderet i menuprisen ved bestilling til 40 personer eller mere

  • Til mindre selskaber er dette ikke inkluderet, men kan arrangeres efter aftale. Alternativt kan maden afhentes på restauranten. Det kræver dog, at man selv anretter samt færdiglaver/luner de varme retter.
    Alt efter hvilke retter der er bestilt, er der mere eller mindre arbejde forbundet med dette.

 

Buffeten er som udgangspunkt en kold buffet, anrettet på fade, klar til servering.

  • Til selskaber der inkluderer en kok er det muligt at justerer et par enkelt retter så buffeten kan serveres med lune hovedretter.

  • Minimumsbestilling: 20 personer
     

 

Menubestilling senest 8 dage før!

 

Le Saint Jacques

Selskabsmenu

 

Forretter & mellemretter 

Pâté de Campagne - kr 115

Røget laks Daniel Letz - kr 115

Kammuslingesoufflé med spinat & hummersauce - kr 145

Foie gras terrine med syltede valnødder - kr 145

Stegt foie gras med rødbedesalat & hindbærsky - kr 145

Chevre chaud med oliventapenade - kr 95

Snegle Provencale - kr 105

Kartoffel-porresuppe med oksehale - kr 110
 

 
Hovedretter
Kalvemørbrad med estragonsauce - kr 245

Dagens fisk - kr 225

Perlehøne farseret med Karl johan svampe & sherry sky - kr 195

Skulder & bryst af gris med jordskokker & hasselnød - kr 205

Boeuf med morkelsauce & pomme Sarladaise - kr 215
 


Desserter & ost

5 franske landoste - kr 125

Crème brûlée med solbærsorbet - kr 95

Citronfromage med citrussalat & blodappelsinsorbet - kr 110



 

 

 

Le Saint Jacques
Canapéer

 

Parmaskinke med chutney: kr 28 pr. stk

Foie gras terrine med hyldeblomstgelé: kr 35 pr. stk.

Krabbesalat: kr 35 pr. stk.

Røget laks Daniel Letz: kr 28 pr. stk.

Pâté en croûte: kr 28 pr. stk.

Emmentaler med blomkålscreme: kr 28 pr. stk.

Ristede rejer med wasabicreme: kr 30 pr. stk.

Brislet med ørred- eller lakserogn: kr 32 pr. stk.

Oeuf Mimosa: kr 30 pr. stk.

Kammuslingetartar med basilkum & safran: kr 38 pr. stk.

Anderillette med cornichoner: kr 30 pr. stk.

3 slags petit four: kr 45

 

Le Saint Jacques
Buffet

 

Røget laks Daniel Letz

Chaud froid af torsk med urter & macadamianødder

Okse-carpaccio med parmasan

Parmaskinke med chutney

Foie gras terrine med hyldeblomstgelé

Anderillette med cornichoner

Kalveculotte med sauce verte & peber

Poulardsalat med kapers & rygeost

3 salater

4 franske landoste

Chokolademoussekage med coulis & frugt efter årstiden

 

Pris pr. person: kr 495