• DL_Logo_UT
  • Facebook Social Icon
Le Saint Jacques på Facebook

Restaurant Le Saint Jacques

Sankt Jakobs Plads 1

2100 København Ø
Tlf: +45 35 42 77 07
restaurant@lesaintjacques.dk

Åbningstider:

Frokost: 12.00 - 15.00 (lør: 12.00 - 16.00)

Aften:  18.00 - 22.00  (søn: 17.00 - 22.00)

x

 

Selskaber i Letz Shop

 

Le Saint Jacques har mulighed for at benytte Letz Shop's hyggelige lokaler som selskabslokale udenfor butikkens egen åbningstid. Det er muligt at dække op til 60 spisende gæster i butikken men den egner sig bedst til middage med 20 til 50 gæster. Den fungere også godt til stående receptioner.

Menu og drikkevarer skal bestilles i forvejen senest 8 dage før, og der skal bestilles samme menu til alle i selskabet. Der tages selvfølgelig hensyn til religioner, vegetarer, allergikere og lignende hvis dette er aftalt i forvejen.

 

Herunder kan du se det aktuelle udvalg af canapéer. Sæsonens retter til sammensætning af en selskabs-menu, og Le Saint Jacques buffet.

 

 

 

 

 

  • Udvalget af drikkevarer finder du i restaurantens vinkort.

  • Sluttidspunkt: senest 24.00

  • Minimumsprisen for et arrangement i Letz Shop er kr 20.000

 

Le Saint Jacques

Selskabsmenu

Forretter & mellemretter 

Pâté de Campagne - kr 115

Røget laks Daniel Letz - kr 125

Vol au vent med kammusling, syltet jordskok & svampe-blanquette - kr 135

Foie gras terrine med kompot af grønne tomater - kr 145

Stegt foie gras med rødbedesalat & hindbærsky -  kr 145

Chevre chaud med oliventapenade - kr 95

Klassisk fransk løgsuppe med syltede andekråser & ostecrouton - kr 115
 

 
Hovedretter
Kalvemørbrad med estragonsauce - kr 245

Dagens fisk - kr 225

Andebryst med valnødder, syltede kartofler & sauce Bigarade - kr 205

Confit de canard med pommes sarladaise - kr 195 

Boeuf bordelaise - kr 215
 


Desserter & ost

5 franske landoste - kr 125

Crème brûlée med sorbet - kr 95

Æbletærte med karamel, creme Anglaise & vaniljeis - kr 110


 

 

 

Le Saint Jacques
Canapéer

 

Parmaskinke & abrikoschutney: kr 28 pr. stk

Foie gras terrine med hyldeblomstgelé: kr 35 pr. stk.

Krabbesalat: kr 35 pr. stk.

Røget laks Daniel Letz: kr 28 pr. stk.

Pâté en croûte: kr 28 pr. stk.

Emmentaler med blomkålscreme: kr 28 pr. stk.

Ristede rejer med wasabicreme: kr 30 pr. stk.

Brislet med ørred- eller lakserogn: kr 32 pr. stk.

Oeuf Mimosa: kr 30 pr. stk.

Kammuslingetartar med basilikum & safran: kr 38 pr. stk.

Anderillette med cornichoner: kr 30 pr. stk.

3 slags petit four: kr 45 

 

Le Saint Jacques
Buffet

 

Røget laks Daniel Letz

Chaud froid af torsk med urter & macadamianødder

Okse-carpaccio med parmasan

Parmaskinke med chutney

Foie gras terrine med hyldeblomstgelé

Anderillette med cornichoner

Kalveculotte med sauce verte & peber

Poulardsalat med kapers & rygeost

3 salater

4 slags franske landoste

Chokolademoussekage med coulis og frugt efter årstiden

 

Pris pr. person: kr 495